Bericht van de voorzitter

Lieve leden,

Het jaar 2020 kenmerkte zich door een pandemie. Wij beseffen dat de gezondheid van de mens wereldwijd hoog op de agenda staat wat geleid heeft tot een jaarprogramma 2020 vol annuleringen. De NRSV heeft een jaar lang braaf gepiaffeerd; we hebben de paarden beweging gegeven, maar geen NRSV kilometers kunnen afleggen.

Alhoewel enkele NRSV leden afspraakjes hebben gemaakt om samen een buitenrit te maken, heeft de Vereniging zich ingehouden en niets georganiseerd om onze gezondheid niet in gevaar te brengen. De gezellige samenkomst voor en na een rit is misschien wel wat wij als leden het meest hebben gemist. We hebben nog steeds kunnen paardrijden (een zegen dat dit kon!) maar na afloop keerden wij huiswaarts, terug in onze coconnetjes.

Met uitzondering van een online Pubquiz waar Pam van Geloven er met de denkbeeldige beker vandoor ging en de Algemene Ledenvergadering waar zo’n 25 leden aan deelnamen, is 2020 een ongezellig NRSV-jaar gebleken.

Naar verwachting zal het begin 2021 nog niet meteen mogelijk zijn om rally’s of ritten te organiseren met lunch en borrel/diner, maar zodra het verantwoord is, gaan wij weer helemaal los!

Het nieuw geïnstalleerde bestuur wenst jullie een knusse Kerst toe en laten we 2021 dopen tot: “het jaar van ‘vereniging’, sportiviteit en ouderwetse gezelligheid”.