Geïnteresseerd? Rijd een keer mee. Als onze sfeer u aanspreekt, verwelkomen we u graag als lid. Het bezit van een ruiterbewijs wordt bij de NRSV op prijs gesteld.

Aanmelding Lidmaatschap NRSV

Onze leden zijn afkomstig uit alle geledingen van de ruitersport, maar we worden allemaal gedreven door enthousiasme voor lange buitenritten te paard in het hele land.

Meld u aan als lid per mail aan secretaris@nrsv.nl of via het invullen van het NRSV aanmeldingsformulier. Bekijk wel eerst even onze reglementen.

Bent u online actief op social media? U vindt ons her en der via “NRSVruiters’.

Contributie

De contributie bedraagt € 49,- per jaar. Wordt u lid na 1 juli, dan bedraagt de contributie voor dat jaar € 25,–. Heeft u dit jaar al een NRSV-rit gereden en toen als niet-lid € 10,- extra betaald? Vermeld dit bij uw aanmelding als lid en betaal voor het lopende jaar € 39,- (respectievelijk € 25,-).

KNHS

De NRSV is als oudste lidorganisatie (sinds 1929) actief binnen de recreatiesport van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Onze leden, in het bezit van het ruiterbewijs, zijn automatisch lid van de KNHS. De KNHS verzorgt de nationale belangenbehartiging voor ruiters en menners. Denk hierbij aan de toegankelijkheid van natuurgebieden. Maar ook aan het stimuleren van onderhoud van ruiterpaden en routes. Dit is van groot belang voor onze sport.

Nu lid worden? Mail uw gegevens naar secretaris@nrsv.nl of vul het online aanmeldingsformulier in.

previous arrow
next arrow
Slider