4-daagse 29 sep – 2 okt 2022 Epe

Dit jaar is de 4-daagse gereden in en rond Epe, niet voor niets dat deze plaats en het gebied eromheen de parel van de Veluwe wordt genoemd. Er waren prachtige tochten uitgezet door onze uitzetter, naar o.a. Wapenveld, door de weilanden van de Ijsselvallei, over de Elspeetse heide en natuurlijk door de omliggende bossen. Het natuurschoon was overweldigend.

Wat is er niet heerlijker om met je paard en in goed gezelschap over de mooie lange zandwegen te galopperen met de zon op je schijnend, in de natuur en niemand tegen te komen. Onderweg de mooiste vergezichten te zien, langs weilanden met rustig grazende koeien, vogels horen fluiten, schapen zien grazen en dan plots een klein reetje gracieus voor je de weg over zien steken. Kortom, Nederland, het mooist te zien vanaf de rug van je trouwe viervoeter.

Onze paarden en wij hadden een goed onderkomen bij de Charles Hoeve, en het om de hoek gelegen natuurhotel “De Witte Berken”. We werden gastvrij onthaald en paard en ruiter werden uitstekend verzorgd. Op de 3e en 4e dag werden de paarden zoals gebruikelijk gekeurd door de veterinair.

We kunnen terugkijken op en nog nagenieten van dit unieke evenement.
Ben jij geënthousiasmeerd en wil je er een volgende keer bijzijn?
Meld je dan aan bij de NRSV en wie weet tot dan!