4-daagse 29 sep – 2 okt 2022 Epe

De 4-daagse wordt dit jaar verreden op de Veluwe. Startlocatie en stalling van de paarden is bij De Charles Hoeve in Epe (www.decharleshoeve.nl). Ruiters kunnen overnachten in het nabij gelegen Witte Berken Natuurhotel (www.witteberken.nl) en tevens zijn er een aantal slaapplaatsen in een tweetal huisjes op het terrein van De Charles Hoeve.

Donderdag rijden wij richting Wapenveld waar bij Josephine een lunch wordt geserveerd. Deze dag wordt er circa 36 of 40 km gereden. ’s Avonds diner in het Witte Berken Natuurhotel.

Vrijdag rijden wij richting de Elspeetse Heide waar een lunch te velde wordt geserveerd. Deze dag wordt er circa 37 km gereden. ’s Avonds is er een barbecue op De Charles Hoeve.

Zaterdag rijden wij in de omgeving van Epe en is de lunch bij (pannenkoeken) Restaurant De Ossenstal (www.ossenstal.nl). Deze dag wordt er circa 30 km gereden. ’s Avonds diner in het Witte Berken Natuurhotel.

Zondag rijden wij een prachtige ronde over de Tongerense heide. Deze dag wordt er circa 25 km gereden. Na afloop lunchen we gezamenlijk bij De Charles Hoeve.

In verband met de beschikbaarheid van de accommodaties graag zo spoedig mogelijk (vóór 1 september) opgeven.

Datum: donderdag 29 september – zondag 2 oktober 2022
Stalling/hotel: De Charles Hoeve, Tongerenseweg zuid 215, 8162 SC Epe / Witte Berken Natuurhotel, Oost Ravenweg 8, 8162 PJ Epe
Inschrijven: via bovenstaande knop
Aangespannen rijden: de 4-daagse kan met kleine aanpassingen/omwegen ook aangespannen worden gereden
Veterinair: adviezen van de veterinair (op de derde en vierde dag) zijn bindend.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar deelname@nrsv.nl