Indoor 10 november 2019

Was is het laatste evenement van het jaar?
Is het de reünie of is het de Indoor?
We combineren het omdat het altijd reuze gezellig is om elkaar toch nog even te zien voordat het winter wordt.

Locatie: “De Nieuwe Heuvel”, Veenstraat 1, 6741 EC Lunteren.

Thema’s: Diversiteit – Bit – Balans – Carrousel

Bit
Er is een enorme diversiteit qua aanbod van bitten. Welk bit is geschikt voor jouw paard? Waar moet je op letten? De NRSV gaat je helpen. We hebben een ‘professional bitfit consultant’ gevonden die je hier alles over kan vertellen: Chrissy Fens.

Balans
We combineren de theorie met de praktijk samen met Melanie van Drie. Ze is eerder bij een evenement van de NRSV betrokken geweest. Melanie gaat je helpen met het (terug)vinden van de balans bij je paard en doet dat met behulp van balkjes.

Carrousel rijden
Carrousel rijden is één van de weinige teamdisciplines in de paardensport. In groepen van 4 tot 6 ruiters krijgen wij onder leiding van Herman Renkers les in carrousel rijden. Alles draait om nauwkeurigheid, timing en samenwerking. Ook Herman Renkers is een oude bekende van de NRSV.

Aan het eind van de dag laten de verschillende teams zien wat ze bereikt hebben.

Willen jouw kleurrijke en diverse vrienden of familieleden komen kijken of meedoen? Ze zijn van harte welkom. Er is ruimte genoeg voor iedereen.

Datum: zondag 10 november 2019. Aanvang: 09:30 uur
Locatie: “De Nieuwe Heuvel”, Veenstraat 1, 6741 EC Lunteren. LET OP:
Trailers via Goorsteeg 25. Lunteren.
Bezoekers zonder paard: ingang Oude Arnhemseweg 101, Lunteren
Kosten: de hele dag met je paard: 50 euro. Je kunt ook kiezen voor een deelprogramma zonder paard of alleen langskomen voor de borrel. Zie het inschrijfformulier onderaan.
Stalling: Het is mogelijk je paard te stallen op zondag. Kosten: 25 euro. Je kunt ook een dag eerder komen.
Buitenrit: Op zaterdag 9 november rijden we in groepsverband een buitenrit. Start rond 14:00 uur. De stal is beschikbaar vanaf 18.00 uur. Er is die avond een groot jubileum-feest op de Nieuwe Heuvel. Dat betekent dat er geluidsoverlast is in de binnenbak. De paarden staan in buitenstallen.
Overnachting: Parkhotel Hugo de Vries. Zie het inschrijfformulier.

Het evenement duurt de hele dag.
Na afloop is er een borrel.