Bericht van de voorzitter

Lieve leden van de NRSV,

Op de eerste dag van 2022 blik ik graag even met jullie terug om kort daarna vol goede moed vooruit te kijken. Wij, paardenmensen, hebben er met de paplepel ingegoten gekregen dat wij altijd “voorwaarts” moeten blijven denken.
Net als in 2020, konden door verschillende Corona maatregelen niet alle evenementen die voor 2021 op het NRSV-programma stonden doorgang vinden. Maar toen het in mei eenmaal mogelijk werd, was er een denderende opkomst bij de eerste rit na een lange periode van Lockdowns.
Op 23 mei gingen we letterlijk “los” vanuit Vilsteren, waar was gezorgd voor een prachtige rit, maar ook voor heerlijk zelfgemaakte soep en broodjes. Aangezien de restaurants nog tot eind mei dicht bleven, was het voor velen een heerlijk sportief en culinair uitje, waar iedereen met veel plezier en gulzigheid van genoot. Het grote aantal deelnemers was een mooie weerspiegeling van “we hebben er echt weer zin an!” en bijna alle introducees die deelnamen, werden spontaan lid.
Het programma van de maanden september, oktober en november kon gelukkig wel doorgaan als gepland: de 2-daagse in Limburg, de 4-daagse in Drenthe, de Najaarsrally aan de voet van de Pyramide van Austerlitz en de Indoor vanuit Leusden, gecombineerd met een korte Algemene Ledenvergadering.
Uiteindelijk lag er zo ongemerkt toch nog een redelijk NRSV-pakket op tafel, met dank aan de uitzetters.

Nu gaan we onze blikken richten op 2022 en bekijken of het volledige jaarprogramma dat de uitzetters voor ons in petto hebben, in het inmiddels 3e jaar van Corona, wel volgens planning zal kunnen plaatsvinden. Ik ben een ras-optimist, maar ik hoorde onlangs een Engelse dame zeggen: “oh dear, oh dear, I just realized that 2022 is 2020 too”. We zullen zien of het nieuwe jaar gaat lijken op het beginjaar van de Pandemie.

Een aantal data in 2022 die wij alvast kunnen publiceren ter reservering in jullie agenda’s:
Dinsdagavond 15 maart: Algemene Ledenvergadering NRSV
Zondag 3 april: Pam’s Pan-rit
Zaterdag 23 april: Voorjaarsrally
Zondag 15 mei: De rit naar het San Marco Plein.Zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni: 3-Daagse
Zaterdag 27 en zondag 28 augustus: 2-daagse. 
Donderdag 22 tot zondag 25 september: 4-daagse
Zondag 16 oktober 2022: Najaarsrally
Zondag 6 november: Indoor
Meer informatie over de locaties en wie de uitzetters zijn, wordt tijdens de ALV op 15 maart bekend gemaakt. Voor nu zijn het enkel alvast wat data om te reserveren.

Ik verheug mij enorm om jullie weer te zien in het komende jaar en ook om, samen met de overige bestuursleden, er een mooi en sportief jaar van te maken.

Een aai en knuffel voor alle paarden en een zogenaamde veilige “boks” voor de mens.

A la prochaine!