3-daagse 17-19 mei 2019

Het eerste meerdaagse evenement van 2019 is uitgezet in Limburg. De routes zijn 30, 35 en 25 km lang. We rijden door het Leudal waar al heel wat delen van de route via knooppunten met elkaar zijn verbonden. Altijd handig. Zoals gebruikelijk zal de route ook nog digitaal worden aangeleverd via afstandmeten.nl. Ook altijd handig. En er komt ook nog een versie op papier. Jullie kunnen dus onmogelijk verkeerd rijden.

Stal Klaessen in Neer zal velen van jullie bekend voorkomen. We hebben daar in 2014 de 4-daagse gereden.

De eerste twee dagen ben je zelf verantwoordelijk voor het welzijn van je paard maar op de derde dag worden de paarden gekeurd door onze veterinair Frans Arts en uiteraard is zijn oordeel bindend voor de deelnemers.

Datum: vrijdag 17, zaterdag, 18 en zondag 19 mei.
Stalling / Start / Finish: Stal Klaessen, Boerderijweg 8, 6086 PJ Neer
Logies: Hotel de Abdij, Kerkpad 5, 6085 BA Horn
Optie: Indien je niet alle drie de dagen kunt rijden, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier of neem contact op via deelname@nrsv.nl.
Aanmelden: vanaf nu tot uiterlijk 1 mei.

Ruiterdriedaagse NRSV in Neer

Limburg profileert zich steeds meer als dé provincie op het gebied van recreatieve en professionele paardensport. In het negentigste levensjaar van de NRSV wordt de recreatieve ruiterdriedaagse van vrijdag 17 mei t/m zondag 19 mei in Midden-Limburg georganiseerd. Vanuit de stallen van de fam. Klaessen te Neer (gemeente Leudal) rijden we door een gevarieerd landschap met uitgestrekte akkers, beboste zandgronden, natuurreservaten, beken en kanalen en vele kruisen en kapellen waar Limburg om bekend staat. Sinds 2016 zijn in dit gebied ruiter- en menroutenetwerken aangelegd (ca 200 km). Ze voeren ons midden door het groene hart van Limburg. Tot slot: garantie op mooi weer geven we niet, maar wel op de zuidelijke gastvrijheid in de “Tuin van Limburg”.