4-daagse 19-22 september 2019

Van donderdag 19 t/m zondag 22 september 2019 organiseert de NRSV – net als in 2015 – een 4-daagse vanuit het Van der Valk Hotel De Cantharel bij Apeldoorn onder het mom: “never change a winning location”.

De paarden krijgen niet alleen een box maar kunnen ook bijkomen in de veilig afgezette weilandjes. Indien je paard geen box behoeft, zijn er ook 24-uurs weilanden te regelen. Je eigen voer meenemen voor je paard mag/kan maar de Cantharel heeft desgewenst eveneens een heerlijke brok voor de paarden. Hooi is volop beschikbaar. Dit is wat de paarden betreft. Nu over naar onszelf: de ruiters en amazones.

De gezellige blokhut met uitzicht over de weilanden wordt 4 dagen lang verheven tot “Sociëteit de NRSV”.

Af en toe moeten we natuurlijk ook naar het hotel om een hapje te eten, te douchen en te slapen. Of het nu de barbecue, het buffet of het “à la carte” diner is … de keuken van de Cantharel heeft voor ieder wat wils.

Er zijn voldoende kamers en boxen/weilanden gereserveerd. De boxen en weilanden zijn beschikbaar vanaf donderdag 19 september rond 9 uur. Donderdag wordt er gestart tussen 10:00 en 11:30 uur.
Het is vanzelfsprekend ook mogelijk in de loop van woensdag al te komen. Neem hiervoor zelf contact op met hotel de Cantharel (www.vandervalkapeldoorn.nl – Tel. 055-5414455)
Als je je inschrijft, kun je zien welke keuzes er zijn en welke prijzen daarbij horen. Puzzel daar een beetje mee voordat je een definitieve beslissing neemt.

OP MAANDAG 9 SEPTEMBER MOETEN WIJ HET DEFINITIEVE AANTAL KAMERS EN PAARDENBOXEN DOORGEVEN … DUS NA 11 SEPTEMBER KUN JE JE ALLEEN NOG MAAR PER DAG INSCHRIJVEN.

Oh ja, we gaan ook nog mooie routes rijden over de Veluwe en lunchen op bijzondere stekjes! Maar dat spreekt voor zich. Wij adviseren wel om je paard rondom te laten beslaan. We rijden ook over grindwegen.

Wij hopen een super gezellige 4-daagse voor jullie te hebben georganiseerd en verwachten dan ook dat ieder zichzelf respecterend gezelligheidsmens zich zal inschrijven. Dat kun je hier doen.

Via Stal Jacobs (www.staljacobs.nl 0342-435645‬) kunnen er paarden worden gehuurd.
Kosten tussen 375 à 400 euro inclusief vervoer.

Ge’vier’de groetjes van jullie uitzetters,